Red Button Jeans

Een goede pasvorm is wat een jeans uniek maakt. Daarin onderscheidt Red Button Jeans zich van andere merken. Als je je eenmaal in een jeans van het merk hijst, weet je dat je (letterlijk) goed zit. Het is een comfortabele jeans die in verschillende modellen en maten verkrijgbaar is. Omdat ieder vrouwenlichaam anders is, heb je bij de uitgebreide collectie die het merk biedt de mogelijkheid om juist die jeans te vinden met de ‘perfect fit’.

De leuke en hippe collectie van het merk is bovendien een lust voor het oog.
De Red Button Jeans zijn met veel aandacht voor detail ontworpen door een team van internationale stylisten die helemaal ‘up to date’ zijn met de laatste modetrends. In deze vlotte en leuke jeans mag je gezien worden. Voordat een jeans wordt goedgekeurd, gaat er een uitgebreide kwaliteitscontrole aan vooraf. De afwerking is het visitekaartje van het merk en laat zien dat het om een kwaliteitsproduct gaat.

Red Button kleding<

De jeans worden in verschillende vrolijke kleuren uitgebracht en zijn verkrijgbaar bij vijfhonderd verkooppunten in Nederland, België en Duitsland.  Neem een kijkje op Mode4Her, laat je inspireren en kies je favoriete jeans uit. Een Red Button Jeans is de perfecte jeans om aan te doen bij die spannende eerste date of als je gaat lunchen of winkelen met vriendinnen. De Jeans van Red Button kunnen in je vrije tijd gedragen worden, maar ook op het werk. De met zorg ontworpen jeans hebben zowel een stijlvolle als sportieve uitstraling.
De collectie is interessant voor teenagers, huisvrouwen, moeders, zakenvrouwen en voor iedereen die zich nog jong en fit voelt, ongeacht de leeftijd. Een Red Button Jeans zou een vast plekje moeten hebben in de kledingkast van iedere vrouw, want zeg het nou zelf, wie is er nu niet op zoek naar een jeans die als gegoten zit? Bekijk hier het online aanbod van Red Button.

 

Christoffel is werkzaam bij een kledingwebshop in exclusieve damesmode. Ze houdt de laatste modetrends nauwlettend in de gaten en heeft een heuse passie voor schrijven.

Facebook Twitter LinkedIn Google+ Flickr YouTube Vimeo 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *