Wat maakt de broeken van Jacob Cöhen zo bijzonder?

Wat de broeken van Jacob Cöhen zo bijzonder maakt is dat ze helemaal handgemaakt zijn. En vaak zijn deze broeken ook ideaal voor u maar ook voor een mooie handgemaakte broek kun je bijna geen nee meer tegen zeggen. Ook vind ik het een mooie en stijlvolle jeans wat zowel mannen en vrouwen toch wel heel erg goed staan. Ook bestaat er een mogelijkheid om deze mooie en stijlvolle broeken online te bestellen. Je hebt dan ook 14 dagen te tijd om de broeken terug te sturen als u deze niet goed vindt zitten of als u niet iets na uw wens is.
Maatwerk van deze mooie jeans

Er bestaat ook een mogelijkheid om deze broeken en jeans op maat te laten maken. Dat maken deze broeken toch echt wel bijzonder! bent u bijvoorbeeld klein en vindt u geen gewone goed passende jeans dan kunt u een Jacob Cöhen broek toch echt wel op maat maken. Maar dat is niet alles als u over de 100 euro besteld is de verzending in de meeste gevallen helemaal gratis! ook niet geheel onbelangrijk om te weten is dat deze Italiaanse jeansmerk al bestaat sinds 1985 en dat ze legendarische spijkerbroeken maken wat iedereen heel erg goed staat. Alles wordt gemaakt van top materialen met perfecte pasvorm en helemaal handgemaakt wat toch wel een pluspunt is als het een perfecte pasvorm heeft. En ook heel erg mooi uitziet.

 

Welke verschillende soorten jeans hebben ze van Jacob Cöhen?

Ze hebben verschillende modellen van deze mooie jeans. Zoals de Low Waist jeans dat betekend dat deze mooie jeans laag op de op de heup ligt. Ook heeft deze jeans een lagere band wat gepaard gaat met vaak al een mooie en moderne look voor deze mooie jeansbroeken. Ook hebben ze de slim fit broek wat slank gesneden is en wat een hele moderne look geeft. En zeg nou zelf wie wilt deze jeans nou niet?

Christoffel is werkzaam bij een kledingwebshop in exclusieve damesmode. Ze houdt de laatste modetrends nauwlettend in de gaten en heeft een heuse passie voor schrijven.

Facebook Twitter LinkedIn Google+ Flickr YouTube Vimeo 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *